Katentuan Pangginaan supados langkung Service for Online video downloader

Sugeng rawuh ing Downloader video online

Sarat lan kahanan iki njelaske nganggo bentuk garis aturan lan angger-angger kanggo nggunakake Situs web ngundhuh video Online, dumunung ing https://online-videos-downloader.com/. Kanthi ngakses situs web iki (online-videos-downloader.com) kita nganggep sampeyan nampa syarat lan kahanan iki. Aja terus nggunakake Downloader video Online yen sampeyan ora setuju kanggo njupuk kabeh syarat lan kahanan ing kaca iki. Terminologi ing ngisor iki ditrapake kanggo Sarat lan Ketentuan iki, Pranyatan Privasi lan Notifikasi Penafian lan kabeh Perjanjian: "Klien", "Sampeyan" lan "Panjenengan" nuduhake sampeyan, wong sing mlebu ing situs web iki lan tundhuk karo syarat lan kahanan Perusahaan. "Perusahaan", "Dhewe", "Kita", "Kita" lan "Kita", nuduhake Perusahaan kita. "Pesta", "Pesta", utawa "Kita", nuduhake Klien lan awake dhewe. Kabeh istilah nuduhake tawaran, nrima lan nimbang pambayaran sing perlu kanggo nindakake proses pitulungan kita marang Klien kanthi cara sing paling cocog kanggo tujuan nyata kanggo nyukupi kabutuhan Klien babagan panyedhiya layanan sing dituduhake Perusahaan, sesuai karo lan tundhuk, hukum berlaku Walanda. Sembarang panggunaan terminologi ing ndhuwur utawa tembung liyane ing tunggal, jamak, kapitalisasi lan / utawa dheweke, dianggep bisa diijolake lan mulane minangka referensi sing padha.

Cookies

Kita nggunakake panggunaan cookie. Kanthi ngakses Online video downloader, sampeyan sarujuk kanggo nggunakake cookie ing persetujuan karo online-videos-downloader.com Kebijakan Privasi. Umume situs web interaktif nggunakake cookie supaya bisa njupuk rincian pangguna kanggo saben kunjungan. Cookie digunakake dening situs web kita kanggo ngaktifake fungsi wilayah tartamtu supaya luwih gampang kanggo wong sing ngunjungi situs web kita. Sawetara mitra afiliasi/iklan uga bisa nggunakake cookie.

Commons

Kajaba nyatakake, online-videos-downloader.com lan/utawa sing duwe lisensi nduweni hak properti intelektual kanggo kabeh materi ing Downloader video Online. Kabeh hak properti intelektual dilindhungi undhang-undhang. Sampeyan bisa ngakses iki saka downloader video Online Gratis kanggo panggunaan pribadi sing tundhuk watesan sing disetel ing syarat lan kahanan iki. Sampeyan ora kudu: Persetujuan iki bakal diwiwiti ing tanggal kasebut. Bagean situs web iki menehi kesempatan kanggo pangguna ngirim lan ngganti pendapat lan informasi ing wilayah tartamtu ing situs web kasebut. online-videos-downloader.com ora nyaring, nyunting, nerbitake utawa mriksa Komentar sadurunge ana ing situs web. Komentar ora nggambarake tampilan lan panemu online-videos-downloader.com, agen lan / utawa afiliasi. Komentar nggambarake panemu lan panemu saka wong sing ngirim panemu lan panemu. Nganti sing diidinake dening hukum sing ditrapake, online-videos-downloader.com ora bakal tanggung jawab kanggo Komentar utawa tanggung jawab, kerusakan utawa biaya sing disebabake lan / utawa nandhang akibat saka panggunaan lan / utawa posting lan / utawa katon saka Komentar ing situs web iki. online-videos-downloader.com nduweni hak kanggo ngawasi kabeh Komentar lan mbusak Komentar sing bisa dianggep ora cocog, nyerang utawa nyebabake pelanggaran Syarat lan Ketentuan iki. Sampeyan njamin lan makili yen: Sampeyan kanthi iki menehi online-videos-downloader.com lisensi non-eksklusif kanggo nggunakake, ngasilake, ngowahi lan menehi wewenang marang wong liya kanggo nggunakake, ngasilake lan nyunting Komentar sampeyan ing sembarang lan kabeh formulir, format utawa media.

Nggandhela karo Konten Kita

Organisasi ing ngisor iki bisa nyambung menyang situs web kita tanpa persetujuan tertulis: Organisasi kasebut bisa uga nyambung menyang kaca ngarep, publikasi utawa informasi situs web liyane anggere link kasebut: (a) ora ngapusi kanthi cara apa wae; (b) ora palsu nyatakake sponsor, endorsement utawa persetujuan saka pihak sing ngubungake lan produk lan/utawa layanane; lan (c) cocog karo konteks situs pihak sing ngubungake. Kita bisa uga nimbang lan nyetujoni panjalukan link liyane saka jinis organisasi ing ngisor iki: Kita bakal nyetujoni panjalukan link saka organisasi kasebut yen kita mutusake yen: (a) link kasebut ora bakal nggawe kita katon ora apik kanggo awake dhewe utawa bisnis sing akreditasi; (b) organisasi ora duwe cathetan negatif karo kita; (c) entuk manfaat kanggo kita saka visibilitas hyperlink menehi kompensasi ora ana online-videos-downloader.com; lan (d) pranala kasebut ana ing konteks informasi sumber daya umum. Organisasi kasebut bisa uga nyambung menyang kaca ngarep kita anggere link kasebut: (a) ora ngapusi; (b) ora ngapusi sponsor, endorsement utawa persetujuan saka pihak sing ngubungake lan produk utawa layanan; lan (c) cocog karo konteks situs pihak sing ngubungake. Yen sampeyan minangka salah sawijining organisasi sing kadhaptar ing paragraf 2 ing ndhuwur lan kepengin nyambung menyang situs web kita, sampeyan kudu menehi informasi kanthi ngirim email menyang online-videos-downloader.com. Mangga lebokake jeneng sampeyan, jeneng organisasi sampeyan, informasi kontak uga URL situs sampeyan, dhaptar URL apa wae sing arep disambungake menyang situs web kita, lan dhaptar URL ing situs kita sing pengin disambungake. pranala. Enteni 2-3 minggu kanggo nanggepi. Organisasi sing disetujoni bisa ngubungake menyang situs web kaya ing ngisor iki: Ora ana panggunaan logo online-videos-downloader.com utawa karya seni liyane sing ora diidini kanggo nyambungake perjanjian lisensi merek dagang sing ora ana.

iFrames

Tanpa persetujuan sadurunge lan ijin ditulis, sampeyan ora bisa nggawe pigura ing saindhenging kaca Web sing ngganti kanthi cara visual utawa tampilan situs web kita.

Tanggung Jawab Konten

Kita ora bakal tanggung jawab kanggo konten apa wae sing katon ing situs web sampeyan. Sampeyan setuju kanggo nglindhungi lan defend kita marang kabeh klaim sing lagi munggah ing situs web sampeyan. Ora ana pranala sing bakal ditampilake ing situs web sing bisa dianggep minangka libelous, obscen utawa pidana, utawa sing nglanggar, nglanggar liya, utawa nglindhungi pelanggaran utawa pelanggaran liyane, hak-hak pihak apa wae.

Privasi

Mangga maca Kebijakan Privasi

Reservasi Hak

Kita duwe hak nuntut supaya sampeyan mbusak kabeh pranala utawa pranala tartamtu menyang situs web kita. Sampeyan setuju kanggo langsung mbusak kabeh pranala menyang situs web kita nalika njaluk. Kita uga nduweni hak kanggo amen syarat-syarat kasebut lan syarat-syarat kasebut minangka penyambungan kebijakan. Kanthi terus-terusan nyambungake menyang situs web kita, sampeyan setuju kanggo bisa ngetrapake lan ngetutake syarat lan katemokake kasebut.

Mbusak pranala saka situs web kita

Yen sampeyan nemokake link ing situs web kita sing nyerang kanthi alasan apa wae, sampeyan bebas ngubungi lan ngandhani kapan wae. Kita bakal nimbang panjalukan kanggo mbusak pranala nanging kita ora diwajibake utawa luwih utawa kanggo nanggapi sampeyan langsung. Kita ora mesthekake yen informasi ing situs web iki bener, kita ora njamin nggenepi utawa akurasi; Kita uga ora janji kanggo mesthekake yen situs web tetep kasedhiya utawa materi ing situs web tetep dianyari.

wewaler

Kanggo maksimal sing diwenehake dening hukum sing ditrapake, kita ngilangi kabeh representasi, jaminan lan kondisi sing ana hubungane karo situs web kita lan panggunaan situs web iki. Boten wonten ing wewaler punika: Watesan lan larangan tanggung jawab sing disetel ing Bagean iki lan ing papan liya ing wewaler iki: (a) tundhuk marang paragraf sadurunge; lan (b) ngatur kabeh ayahan njedhul ing wewaler, kalebu ayahan njedhul ing kontrak, ing tort lan kanggo nerak saka tugas statutory. Anggere situs web lan informasi lan layanan ing situs web kasedhiya gratis, kita ora bakal tanggung jawab kanggo mundhut utawa karusakan apa wae.