Katentuan Pangginaan supados langkung Service for Online video downloader

Sugeng rawuh ing Downloader video online

Sarat lan kahanan iki njelaske nganggo bentuk garis aturan lan peraturan kanggo nggunakake Situs web ngundhuh video Online, dumunung ing https://online-videos-downloader.com/.

Kanthi ngakses situs web iki (online-videos-downloader.com) kita nganggep sampeyan nampa syarat lan kahanan iki. Aja terus nggunakake Downloader video Online yen sampeyan ora setuju kanggo njupuk kabeh syarat lan kahanan ing kaca iki.

Terminologi ing ngisor iki ditrapake kanggo Syarat lan Ketentuan, Pratelan Privasi lan Pemberitahuan Sanggahan lan kabeh Perjanjian: "Klien", "Sampeyan" lan "Sampeyan" nuduhake sampeyan, wong kasebut log ing situs web iki lan tundhuk marang syarat lan katemtuan Perusahaan. "Perusahaan", "Awakku", "Kita", "Kita" lan "Kita", nuduhake Perusahaan kita. "Partai", "Pesta", utawa "Kita", nuduhake Klien lan awake dhewe. Kabeh istilah nuduhake penawaran, panrima lan pertimbangan pambayaran sing dibutuhake kanggo nindakake proses pitulung kita marang Klien kanthi cara sing paling pas kanggo tujuan nyata kanggo nyukupi kabutuhan Klien babagan penyediaan layanan sing wis ditemtokake dening Perusahaan, sesuai karo lan tundhuk, ukum ing Walanda. Panganggone terminologi ing ndhuwur utawa tembung liyane ing tunggal, jamak, kapitalisasi lan / utawa dheweke, bisa uga bisa diganti lan mula padha tegese.

Cookies

Kita nggunakake panggunaan cookie. Kanthi ngakses ngundhuh video Online, sampeyan sarujuk kanggo nggunakake cookie ing persetujuan karo online-videos-downloader.comKebijakan Privasi.

Paling situs web interaktif nggunakake cookie supaya bisa njabut rincian pangguna kanggo saben kunjungan. Cookie digunakake dening situs web kita kanggo ngaktifake fungsionalitas wilayah tartamtu supaya luwih gampang kanggo wong sing ngunjungi situs web kita. Sawetara mitra afiliasi / iklan uga bisa nggunakake cookie.

Commons

Kecuali nyatakake, online-videos-downloader.com lan/utawa sing duwe lisensi nduweni hak properti intelektual kanggo kabeh materi ing Downloader video Online. Kabeh hak properti intelektual dilindhungi undhang-undhang. Sampeyan bisa ngakses iki saka downloader video Online Gratis kanggo panggunaan pribadi sing tundhuk watesan sing disetel ing syarat lan kahanan iki.

Sampeyan kudu ora:

  • Terbitake maneh materi saka Downloader video online
  • Adol, nyewa utawa sublisensi materi saka ngundhuh video Online
  • Reproduksi, duplikat utawa nyalin materi saka ngundhuh video Online
  • Distribusi maneh konten saka Downloader video online

Persetujuan iki bakal diwiwiti ing tanggal kasebut.

Bagean situs web iki nawakake kesempatan kanggo pangguna ngirim lan ngganti pendapat lan informasi ing area situs web tartamtu. online-videos-downloader.com ora nyaring, nyunting, nerbitake utawa mriksa Komentar sadurunge ana ing situs web kasebut. Komentar ora nggambarake pandangan lan pendapat saka online-videos-downloader.com, agen lan / utawa afiliasi. Komentar nggambarake pandangan lan pendapat wong sing ngirim pandangan lan pendapat. Nganti dileksanakake miturut ukum, online-videos-downloader.com ora tanggung jawab kanggo Komentar utawa tanggung jawab, kerusakan utawa biaya sing disebabake lan / utawa nandhang asil saka panggunaan lan / utawa posting lan / utawa tampilan Komentar ing situs web iki.

online-videos-downloader.com nduweni hak kanggo ngawasi kabeh Komentar lan mbusak Komentar sing bisa dianggep ora cocog, nyerang utawa nyebabake nglanggar Sarat lan Ketentuan iki.

Sampeyan njamin lan makili sing:

  • Sampeyan duwe hak kanggo ngirim Komentar ing situs web kita lan duwe kabeh lisensi lan persetujuan sing dibutuhake kanggo nindakake;
  • Komentar ora nyerang hak kekayaan intelektual, kalebu tanpa watesan hak cipta, paten utawa merek dagang saka pihak katelu;
  • Komentar ora ngandhut materi fitnah, libelous, nyerang, ora sopan, utawa nyatake babagan hukum sing minangka invasi privasi
  • Komentar ora dipigunakaké kanggo njaluk utawa ningkataké bisnis utawa kagiatan komersial utawa adat utawa saiki utawa aktivitas sing ora sah.

Sampeyan kanthi iki menehi online-videos-downloader.com lisensi non-eksklusif kanggo nggunakake, ngasilake, nyunting lan menehi wewenang marang wong liya kanggo nggunakake, ngasilake lan nyunting Komentar sampeyan ing sembarang formulir, format utawa media.

Nggandhela karo Konten Kita

Organisasi ing ngisor iki bisa nyambung menyang situs web kita tanpa persetujuan tertulis:

  • Agensi pemerintah;
  • Mesin Panelusur;
  • Organisasi berita;
  • Distributor direktori online bisa nyambung menyang situs web kita kanthi cara sing padha karo pranala menyang situs web bisnis liyane sing kadhaptar; lan
  • Sistem Akreditasi sing akèh-akehe sistem kajaba nggoleki organisasi nirlaba, mall shopping mall, lan grup penggalangan dana amal sing ora bisa dihubungake menyang situs web kita.

Organisasi kasebut bisa nyambung menyang kaca ngarep kita, kanggo publikasi utawa informasi situs web sanalika minangka link: (a) ora ana ing cara manawa; (b) ora nyalahaké sponsor, endorsement utawa persetujuan saka partai lan prodhuk lan / utawa layanan; lan (c) pas karo konteks situs pihak sing ngubungake.

Kita bisa nimbang lan nyetujoni panjalukan pranala saka jinis organisasi ing ngisor iki:

  • sumber informasi konsumen lan / utawa bisnis sing umum dikenal;
  • situs komunitas dot.com;
  • hubungan utawa kelompok liya sing makili amal;
  • distributor direktori online;
  • portal internet;
  • akuntansi, hukum lan perusahaan konsultasi; lan
  • institusi pendidikan lan asosiasi perdagangan.

Kita bakal nyetujoni panjaluk tautan saka organisasi kasebut yen mutusake: (a) tautan kasebut ora bakal nggawe kita ora seneng karo awake dhewe utawa bisnis sing wis terakreditasi; (b) organisasi ora duwe cathetan negatif karo kita; (c) mupangat kanggo kita saka visibilitas hyperlink menehi ganti rugi yen ora ana online-videos-downloader.com; lan (d) pranala kasebut ana ing konteks informasi sumber daya umum.

Organisasi kasebut bisa nyambung menyang halaman ngarep supaya suwene: (a) ora kanthi cara sing nyinau; (b) ora nyalahake sponsor, endorsement utawa persetujuan saka pihak sing ngubungake lan produk utawa layanane; lan (c) pas karo konteks situs pihak sing ngubungake.

Yen sampeyan minangka salah sawijining organisasi sing kadhaptar ing paragraf 2 ing ndhuwur lan kepengin nyambung menyang situs web kita, sampeyan kudu menehi informasi kanthi ngirim email menyang online-videos-downloader.com. Mangga lebokake jeneng sampeyan, jeneng organisasi sampeyan, informasi kontak uga URL situs sampeyan, dhaptar URL apa wae sing arep disambungake menyang situs web kita, lan dhaptar URL ing situs kita sing pengin disambungake. pranala. Ngenteni 2-3 minggu kanggo nanggepi.

Organisasi sing disetujoni bisa nglebokake situs web kita kaya mangkene:

  • Kanthi nggunakake jeneng perusahaan kita; utawa
  • Kanthi nggunakake locator sumber seragam sing disambung menyang; utawa
  • Kanthi nggunakake katrangan liyane saka situs web kita sing disambung karo sing nggawe raos ing konteks lan format isi ing situs partai sing ngubungake.

Ora ono gunane online-videos-downloader.comLogo utawa kriya liyane bakal diidini amarga ora ana perjanjian lisensi merek dagang.

iFrames

Tanpa persetujuan sadurunge lan ijin ditulis, sampeyan ora bisa nggawe pigura ing saindhenging kaca Web sing ngganti kanthi cara visual utawa tampilan situs web kita.

Tanggung Jawab Konten

Kita ora bakal tanggung jawab kanggo konten apa wae sing katon ing situs web sampeyan. Sampeyan setuju kanggo nglindhungi lan defend kita marang kabeh klaim sing lagi munggah ing situs web sampeyan. Ora ana pranala sing bakal ditampilake ing situs web sing bisa dianggep minangka libelous, obscen utawa pidana, utawa sing nglanggar, nglanggar liya, utawa nglindhungi pelanggaran utawa pelanggaran liyane, hak-hak pihak apa wae.

Privasi

Mangga maca Kebijakan Privasi

Reservasi Hak

Kita duwe hak nuntut supaya sampeyan mbusak kabeh pranala utawa pranala tartamtu menyang situs web kita. Sampeyan setuju kanggo langsung mbusak kabeh pranala menyang situs web kita nalika njaluk. Kita uga nduweni hak kanggo amen syarat-syarat kasebut lan syarat-syarat kasebut minangka penyambungan kebijakan. Kanthi terus-terusan nyambungake menyang situs web kita, sampeyan setuju kanggo bisa ngetrapake lan ngetutake syarat lan katemokake kasebut.

Mbusak pranala saka situs web kita

Yen sampeyan nemokake pranala ing situs web kita sing nyerang apa wae, sampeyan bakal bebas nyambung lan menehi informasi apa wae. Kita bakal nimbang panjalukan kanggo mbusak tautan, nanging kita ora bisa nanggung utawa menehi respon langsung.

Kita ora njamin yen informasi ing situs web iki bener, ora njamin kaluwihan utawa akurasi; utawa ora, kita janji kanggo mesthekake yen situs web tetep kasedhiya utawa materi ing situs web tetep anyar.

wewaler

Kanggo maksimal sing diwenehake dening hukum sing ditrapake, kita ngilangi kabeh representasi, jaminan lan kondisi sing ana hubungane karo situs web kita lan panggunaan situs web iki. Boten wonten ing wewaler punika:

  • watesan utawa ora nyakup kita utawa hukuman kanggo pati utawa cilaka pribadi;
  • watesan utawa ngilangi tanggungan kita utawa sampeyan kanggo penipuan utawa misrepresentation fraudulent;
  • matesi wae tanggungan kita utawa sampeyan kanthi cara sing ora dileksanakake miturut hukum sing ditrapake; utawa
  • ngecualekake samubarang tanggung jawab kita utawa sing ora bisa ditundhuk miturut hukum sing ditrapake.

Keterbatasan lan larangan tanggung jawab sing disetel ing bagean iki lan liya ing pamblokiran iki: (a) tundhuk paragraf sadurunge; lan (b) mrentah kabeh bebaya sing ana ing sangisore wewenang kasebut, kalebu kewajiban sing muncul ing kontrak, ing tort lan kanggo nglanggar tugas statutori.

Sanalika situs web lan informasi lan layanan ing situs web diwenehake gratis, kita ora bakal tanggung jawab kanggo samubarang mundhut utawa karusakan apa wae alam.

Downloaders video sing didhukung (1000+)

Basa