Kabijakan Digital Millennium Copyright Act

kawicaksanan DMCA

Kabijakan (Kebijakan) Digital Millennium Copyright Act iki ditrapake kanggo ngundhuh video online situs web (Situs Web" utawa "Layanan) lan produk lan layanan sing gegandhengan (secara kolektif, "Layanan) lan nerangake carane operator Situs web iki (Operator", "kita", "kita" utawa "kita) alamat kabar pelanggaran hak cipta lan carane sampeyan (sampeyan" utawa "sampeyan) bisa ngirim complaint nglanggar hak cipta.

Perlindhungan properti intelektual iku penting banget kanggo kita lan kita njaluk pangguna lan agen sing sah kanggo nindakake perkara sing padha. Kawicaksanan kita kanggo cepet-cepet nanggapi kabar sing diduga nglanggar hak cipta sing tundhuk karo Undhang-undhang Hak Cipta Millenium Digital Amerika Serikat (DMCA) taun 1998, teks kasebut bisa ditemokake ing Kantor Hak Cipta AS. situs.

Apa sing kudu ditimbang sadurunge ngirim keluhan hak cipta

Sadurunge ngirim complaint hak cipta kanggo kita, nimbang apa panggunaan bisa dianggep adil nggunakake. Panggunaan adil nyatakake yen kutipan ringkes saka materi sing duwe hak cipta, ing kahanan tartamtu, bisa dipetik kanthi verbatim kanggo tujuan kayata kritik, laporan warta, piwulang, lan riset, tanpa mbutuhake ijin utawa mbayar marang sing duwe hak cipta.

Elinga yen sampeyan ora yakin apa materi sing sampeyan laporake nyatane nglanggar, sampeyan bisa uga pengin ngubungi pengacara sadurunge ngajokake kabar karo kita.

DMCA mbutuhake sampeyan menehi informasi pribadhi ing kabar pelanggaran hak cipta. Yen sampeyan prihatin babagan privasi informasi pribadhi, sampeyan bisa uga pengin nggunakake agen kanggo nglaporake materi sing nglanggar kanggo sampeyan.

Kabar nglanggar

Yen sampeyan minangka pemilik hak cipta utawa agen kasebut, lan sampeyan yakin manawa materi apa wae sing kasedhiya ing Layanan nglanggar hak cipta sampeyan, mula sampeyan bisa ngirim kabar pelanggaran hak cipta (Kabar) kanthi nggunakake rincian kontak ing ngisor iki miturut DMCA. Kabeh Notifikasi kasebut kudu tundhuk karo syarat DMCA.

Ngajokake keluhan DMCA minangka wiwitan proses hukum sing wis ditemtokake. Keluhan sampeyan bakal dideleng kanggo akurasi, validitas, lan kelengkapan. Yen keluhan sampeyan wis nyukupi syarat kasebut, tanggapan kita bisa uga kalebu mbusak utawa watesan akses menyang materi sing diduga nglanggar. Kita bisa uga mbutuhake perintah pengadilan saka pengadilan sing duwe wewenang, kaya sing wis ditemtokake dening kita dhewe, sadurunge njupuk tindakan.

Yen kita mbusak utawa matesi akses kanggo materi utawa siksa akun kanggo nanggepi Notifikasi miturut omongane uwong nglanggar, kita bakal nggawe usaha apik kanggo kontak pangguna sing kena pengaruh karo informasi bab mbusak utawa watesan akses.

Senadyan apa wae sing nalisir ana ing bagean saka Kabijakan iki, Operator nduweni hak kanggo ora njupuk tindakan nalika nampa kabar nglanggar hak cipta DMCA yen gagal netepi kabeh syarat DMCA kanggo kabar kasebut.

Proses sing diterangake ing Kabijakan iki ora mbatesi kemampuan kita kanggo ngupayakake obat liya sing kudu ditindakake kanggo ngatasi pelanggaran sing dicurigai.

Pangowahan lan amandemen

Kita duwe hak kanggo ngowahi Kabijakan iki utawa syarat-syarat sing ana gandhengane karo Situs Web lan Layanan sawayah-wayah, efektif sawise ngirim versi Kabijakan iki sing dianyari ing Situs Web. Nalika kita nindakake, kita bakal ngirim email kanggo ngabari sampeyan.

Nglaporake nglanggar hak cipta

Yen sampeyan pengin menehi kabar babagan materi utawa kegiatan sing nglanggar, sampeyan bisa nindakake liwat wangun kontak

Downloaders video sing didhukung (1000+)

Basa